

– wiewiórka;
– pieczenie kiełbasek, jabłka, pianek na palenisku pod nadzorem instruktora.
Główną rolę odgrywać będzie tego dnia oczywiście JEDZENIE. Zaserwujemy Wam specjalne, grillowe menu, które rozbudzi wiosnę w Waszych sercach (i żołądkach!).


– Śniadanie po angielsku (fasolka w sosie pomidorowym, black
pudding, pieczarka, pomidor, jajo sadzone) – 15 zł
– Pancakes z karmelizowanym bananem oraz syropem klonowym – 8 zł
– Bajgel + jajko sadzone, bekon, sałata, sos cesarski – 9 zł
– Naleśniki z jabłkiem i cynamonem – 8 zł


– Tarta flambee\flamkuchen – 16 zł
– Placki ziemniaczane + śmietana, skwarki – 9 zł
– Burger wołowy + naczosy, sos serowy, warzywa świeże,
bekon, orzech – 25 zł
– Szarpane żebro BBQ + sezam, ziemniak czosnkowy,
warzywa grillowane – 26 zł
– Gulasz z czeskim knedlem – 19 zł
– Kiełbasa śląska + bułka, cebula confitowana, musztarda,
ogórek piklowany – 9 zł
– Karmelizowana gruszka + krem angielski / rum / chałka – 9 zł
– Ciabata z kurczakiem w przyprawie cajun – 19 zł
– Dorsz + bagietka, sałata, sos cytrynowy – 26 zł


– Sangria na ciepło (wino czerwone, whisky, 7-up, jabłka, cynamon,
pomarańcze, gruszki) – 9 zł
– Irish Coffe (americano, Tullamore Dew, bita śmietana) – 15 zł
– Herbata biała – 6 zł
– Herbata biała + tymianek, brzoskwinia, imbir – 7 zł
– Gorąca czekolada (czekolada deserowa, mleko, miód – 8 zł
Napoje dla dzieci (100 ml):
– Gorąca czekolada – 6 zł
– Czarna herbata, sok malinowy, pomarańcze – 6 zł