Menu:
Przystawka
Carpaccio z buraka, wędzony twaróg, rukola

Drugie danie
Pierś z kaczki, puree z dyni, palony ziemniak, emulsja z pieczonych jabłek

Deser
Panna cotta

Zimna płyta podana w bufecie
Schab w ziołach nadziewany suszonym pomidorem,
Karczek w ziołach nadziewany wędzona śliwką,
Boczek w aromacie miodu i czosnku,
Domowe wędzone szynki,
Pasztet pieczony z kolorowym pieprzem podanym z dipem żurawinowym,
Plastry indyka w sosie borówkowym,
Deska serów z świeżym winogronem,
Tymbaliki drobiowe,
Słone babeczki wypełnione wędzonym pstrągiem,
Roladki szynkowe nadziewane musem chrzanowym,
Śledź w zaprawie korzennej,
Opiekany śledź w zalewie staropolskiej,
Sałatka nicejska,
Warzywa greckie z dodatkiem sera fety,
Włoska sałatka z makaronem,
Pieczywo mieszane, masełko.









Roladki szynkowe nadziewane musem chrzanowym,






Kolacja podana w bufecie
Krem cebulowy z grzankami
Żurek śląski


Woda niegazowana gratis
Kawa herbata bez ograniczeń
Napoje i alkohol do zakupu przy barze
Kawa herbata bez ograniczeń
Napoje i alkohol do zakupu przy barze